Пристигане на *:
Дата на пристигане
Заминаване на *:
Дата на заминаване
Тип стая *:
Брой стаи * / Брой гости *:
/
Име, фамилия *:
Телефон/GSM *:
Email:
Допълн. изисквания:
(*) задължителни полета

 
ХОТЕЛ Български English

Хотел Загорие, Арбанаси

Построен в типичния арбанашки стил, хотел "Загорие" в Арбанаси съчетава в себе си възрожденски дух и модерен съвременен интериор. Хотелът е разположен на живописно място в Арбанаси и предлага на своите гости спокойствие и незабравима панорамна гледка на Арбанаси и Велико Търново.

Хотел "Загорие" разполага със седем двойни стаи, едно студио, два апартамента и един VIP апартамент. Всяка една от стаите разполага със самостоятелна баня, телефон, телевизор с кабелна телевизия , както и всички останали удобства, които са нужни за един незабравим престой.

В ресторанта на хотела, нашите гости могат да се насладят на шедьоври от националната българска кухня, сервирани под звуците на традиционна музика.

Тези, които искат да се откъснат от забързаното ежедневие на града и да се отдадат на спокойствие, могат да се насладят на незабравимата панорамна гледка на Арбанаси и Велико Търново, която се разкрива край басейна на хотела. Сауната на хотела е също на разположение на нашите гости .

Хотел "Загорие" в Арбанаси предлага също така и конферентна зала за провеждане на конференции и фирмени събирания. На гостите е на разположение и wireless интернет достъп.

За групи туристи комплекса организира обиколки на манастирите близо до Арбанаси и Велико Търново с превоз, както и посещение на крепоста "Царевец" във Велико Търново.

Zagorie Arbanasi | Създайте Визитката си

Гласувай за нас в sait1.com

Снимки
Тук можете да видите снимки от Комплекс "Загорие". ...
Видео
Тук можете да видите видеоклип от Апартамент 5А, който е с п ...
Стаи
Стаи в Хотел Загорие, Арбанаси, Велико Търново Хотел "Загор ...
 
Цени
Тук можете да видите актуалната ценова листа на Комплекс "За ...
   

 
  Нощувка 25лв. на човек
  Фирмени, групови събирания
Фирмени и групови събирания 49.00лв. нощувка, закуска и вечеря Вечерята включва: - салата - основно с гарнитура - мускатова р ...
  Майски празници
Две нощувки със закуси Настаняване в двойна стая- 77.00лв Настаняване в студио- 88.00лв Настаняване в апартамент- 119.00лв *Ц ...

Топ новина
28.10.2014
Басейнът работи

Абонамент за новини:

 
Zograf, Зограф