РЕСТОРАНТ Български English

Ресторант "Хановете" предлага на своите гости богато и внимателно подготвено меню, както и неповторима селекция от вина и напитки. Грижливото обслужване от страна на персонала, приятната обстановка на ресторанта, допълнителният уют придаван от камината, несъмнето ще допринесат за по-приятният Ви престой.

Разполагащ с до 50 места, ресторантът е подходящ както за една спокойна вечер или обяд в приятна компания, така и за организирани празненства, в които включваме и музика на живо.

Освен за гостите на комплекса, ресторант "Хановете" е с отворени врати и за всички други гости търсещи съчетание от добре подбрани менюта и обстановка. Ресторантът предлага на своите гости възможността да се възползват и от специално подготвените менюта "a la carte".

Снимки
Тук можете да видите снимки от Ресторант-механа "Хановете" в ...
Видео

A la carte
Екипът на хотелски комплекс „Загорие” и механа „Хановете” ...
 
Меню
Ресторант "Хановете" предлага на своите гости богато и внима ...
   

 
  Нощувка 25лв. на човек
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/zagoriehotel.com/htdocs/template_funcs.php:216) in /var/www/virtual/zagoriehotel.com/htdocs/template_funcs.php on line 32 Комплекс Загорие - web site - ГРЕШКА
 
   
 

 
Грешка


Системна грешка! Моля опитайте отново.   
Абонамент за новини:

 
Zograf, Зограф